✓ Vitt snus och Vape ✓ 1-2 leveransdagar ✓ Fri frakt över 459kr

Vanliga frågor


Beställning och spårning av leverans

När du har placerat din leverans kommer du få en orderbekräftelse på din angivna emailadress. När ordern är packad, hanterad och upphämtad av transportör kommer du erhålla ett sändningsnummer på din mail. Där kan du spåra försändelsen för att ha koll på din leverans.

Var skickas min beställning?
Beställningen skickas direkt till din brevlåda. Om detta inte är möjligt så skickas paketet till närmsta postombud och du får då en SMS-Avisering till ditt angivna telefonummer.

Kan jag ändra min lagda order?
Om du märker att din order blivit fel kontaktar ni oss direkt så ordern kan ändras innan den skickats iväg från vårt lager. Om din beställning har levererats har du som alltid 14 dagars ångerrätt när du handlar via vår nätbutik. Vill du skicka tillbaka din beställning kan du hållas som ansvarig för kostnaden om inte felet med beställningen ligger hos oss.

Vilka betalmöjligheter har jag?
Ni kan betala med Swish, bankkort eller faktura med eller utan delbetalning.

Samlar och lagrar ni min betalningsinformation?

Vi varken samlar eller lagrar någon av era betalningsuppgifter. Detta hanteras enbart genom våra betalningsleverantörer. Vi har därmed ingen åtkomst till era personliga uppgifter.

Kan jag beställa som företag?
Om du är ett företag och önskar beställa kan du besöka vår andra butik som enbart har försäljning mot företag. Då kan du besöka vår företagssida här.

Vad är Vape/E-ciggaretter?
Vape eller E-cigaretter är en tobaksfri rökprodukt som oftast kommer in en tubliknande form som du kan röka ur. Produkten kommer i många olika smaker och, precis som snus eller nikotinpåsar, finns med flera olika varumärken. Produkten finns både med och utan nikotin.

Vad är nikotinpåsar?
Nikotinpåsar är en tobaksfri nikotinprodukt som fungerar på samma sätt snus.  Det är vita påsar som innehåller fyllnadsmedel/växtfibrer som sedan tillsätts med nikotin. 


Har du några frågor når du oss på vardagar mellan 09-16 under kontaktsidan