✓ Vitt snus och Vape ✓ 1-2 leveransdagar ✓ Fri frakt över 459kr

Snus med Kaffesmak: En uppiggande upplevelse

Publicerad 2024-03-27 09:18 av
Snus med Kaffesmak: En uppiggande upplevelse

Att kombinera två favoriter, snus och kaffe, är en vinnande idé för många snusare. Kaffesmak i snusform ger inte bara en unik smakupplevelse utan också en extra uppiggande känsla. Nedan har vi listat några populära alternativ för den som vill njuta av kaffesmak i sitt snusande:

LYFT Barista Twist

LYFT Barista Twist är nästa generation LYFT som premiumsortiment och med en ny förpackning - Flex Lock. Den ger dig en mild smak av kaffe med en nötig underton. Formatet är slim och denna variant av Barista Twist är i vanlig normal styrka dvs en nikotinhalt på 8 mg nikotin per gram.

on! Coffee 6 mg

on! Coffee 6 mg är en torr prilla i formatet Mini. Snuset har en tydlig och långvarig smak av kaffe. Prillorna är diskreta och har en bra passform under läppen. Snuset är av typen All White utan tobak fast innehåller nikotin.

ZYN Mini Espressino Strong

ZYN Mini Espressino Strong innefattar noter av Kaffe, choklad, nougat, vanilj, klassificeras som stark, finns i miniformat, och har 20 portioner per dosa. Produkten klassificeras som tobaksfritt snus.

HELWIT Mocha

HELWIT Mocha är ett snus med en fyllig och krämig kaffesmak. Den perfekta kombinationen av kaffe och snus ger en harmonisk smakupplevelse som passar perfekt för den som älskar både kaffe och snus. Mocha-snuset ger en behaglig kick av koffein samtidigt som det tillfredsställer snusarens cravings.

Att utforska snus med kaffesmak är ett sätt att upptäcka nya smaker samtidigt som man får en extra boost av energi. Oavsett om du föredrar en klassisk kaffesmak eller en mer komplex smakkombination, finns det alternativ för alla kaffeälskare där ute. Vill du prova på snus med kaffesmak? Besök NikotinOnline.se för att utforska vårt sortiment och hitta din nya favorit.