✓ Vitt snus och Vape ✓ 1-2 leveransdagar ✓ Fri frakt över 459kr

VELO Weirdly Original

Publicerad 2024-03-20 20:13 av
VELO Weirdly Original


Vad händer med VELO?:

Weirdly Original! Vad är det som händer med VELO? Jo, det händer en massa spännande saker - VELO får nämligen ett nytt utseende! De vita dosorna som har hängt med under några år har uppgraderats med distinkta färger och ny design samt med VELOs nya logotyp. Det nya V:et i logotypen ger karaktär åt dosorna och gör att man kommer känna igen dem överallt. Låter det konstigt och ovant? Det är precis så det ska vara, Weirdly Original VELO!

Har VELO bytt namn igen?

Man behöver inte vara orolig! VELO finns kvar, det är inte på väg bort från marknaden. Det som händer är att VELOs dosor har uppgraderats, både designmässigt och hur de känns i handen. VELO är alltså fortfarande VELO – med ett nytt utseende!

Vad är Weirdly Original VELO?

VELO tänker nytt och utmanar med olika smakkombinationer på sina nikotinpåsar. Det finns allt från enklare smaker som VELO Mint till mer skruvade varianter som VELO Fresh Jalapeño, allt blandat i ett brett sortiment av nikotinpåsar. Genom att kontinuerligt testa kombinationer av smaker finns det ett utbud som är nytt.

Kommer VELOs smaker att förändras?

Så, kommer smakerna på VELOs nikotinpåsar att förändras? Nej, det behöver man inte vara orolig för. Det ska vara lätt att hitta sin favorit bland nikotinpåsar. Vi har därför uppdaterat dosans design som ska återge påsarnas styrka och smak. Det ska vara tydligt vad man kan förvänta sig om man köper en dosa nikotinpåsar så att valet är välinformerat. Med andra ord är dosorna uppgraderade men samtidigt samma produkt som man redan känner till. Det är alltså samma smaker men med ett nytt utseende! Smakerna är lika Weirdly Original som tidigare.

Varför byter VELO utseende på sina dosor med nikotinpåsar?

Det ska vara enkelt att känna igen sina favoriter, även när man inte är i Sverige. Med en global design på dosorna ska det inte gå att ta miste på sin favorit, även i andra länder. Ju starkare färg på dosan – desto intensivare smak och styrka. På så sätt ska det bli lättare att navigera i djungeln av olika nikotinpåsar.

Vilka nya smaker släpper Velo?

Mitt i all spänning med nya utseenden på dosorna lanserar VELO nya smaker på nikotinpåsar. Med VELO Cool Storm och VELO Cinnamon Flame för den som är ute efter det. För dem som föredrar en lägre nikotinhalt och mindre storlek på nikotinpåsarna introduceras VELO Nutty Virginia med tobakssmak och VELO Punchy Lime med limesmak. De är svagare nikotinpåsar med torrare innehåll.

Välkommen till Det Nya VELO!

VELO passar även på att lansera snus utan tobak och nikotin! De tillhör det nya Zero Nic-segmentet där man hittar mintiga smaker som VELO Ice Cool Zero och VELO Cool Storm Zero. Man ska tydligt se vilka nikotinpåsar som inte innehåller vare sig tobak eller nikotin genom att kolla på dosans lock där det står ”ZERO”. VELO vill erbjuda något för dem som varken vill använda tobak eller nikotin utan att tumma på kvalitén. Välkommen att ta del av nya VELO!